Nieuws

 1. Werkzaamheden aan de brug in Tervant

  3 juli 2020

  meer info over het project https://www.vlaamsewaterweg.be/brug-paal-tervant
  Lees meer
 2. werken aan fietsbrug Kolenspoor volop bezig

  23 juni 2020

  Lees meer
 3. Productie van de brug gestart

  15 juni 2020

  In het atelier Aelterman te Gent wordt momenteel gewerkt aan de nieuwe brug over het Albertkanaal in Beringen. Een knap staaltje werk dat je kan bekijken via dit filmpje van Davy Prenen. https://www.youtube.com/watch?v=-q4hLXTfoYk
  Lees meer
 4. Problemen werken in Sportlaan, Windmolenstraat en Koersel-Dorp

  11 juni 2020

  Momenteel is De Watergroep werken aan het uitvoeren in Koersel. Hiervoor werden 2 hoofdleidingen afgeknipt voor het aansluiten van een verkaveling. Door deze werken zijn er tijdelijk problemen in de Sportlaan, Windmolenstraat en Koersel-Dorp.
  Lees meer
 5. geplande werken aan watertoevoer Sint-Annastraat en Paalsesteenweg

  27 mei 2020

  Dinsdag 2 juni worden de geplande werken in de Sint-Annastraat en Paalsesteenweg uitgevoerd door De Watergroep. Die dag zal dan ook de watervoorziening onderbroken worden.
  Lees meer
 6. Werken fietspad Hechtel-Eksel uitgesteld

  25 mei 2020

  De werken aan het fietspad worden tot nader order uitgesteld.
  Lees meer
 7. Omgevingswerken COR

  19 mei 2020

  Maandag 18 mei gingen de omgevingswerken aan de COR van start. Dit betekent dat: • Vanaf 25 mei de buurtweg tussen het Kerkplein en de Harpstraat niet meer toegankelijk zal zijn. • Vanaf begin juni zal ook de verbinding tussen het Kerkplein en de achterzijde van de school afgesloten worden.
  Lees meer
 8. E313 renovatie Beringen: start werkzaamheden in zicht

  19 mei 2020

  Lees meer
 9. werken fietspad Koersel – Hechtel

  19 mei 2020

  De werken aan het fietspad starten maandag 25 mei en duren één week. Het fietspad zal aan beide zijden volledig afgesloten worden. Er is geen omleiding voorzien.
  Lees meer
 10. Havenlaan onderbroken voor betonherstelling ter hoogte van de spoorweg

  14 mei 2020

  Het Agentschap Wegen en Verkeer vervangt in de week van O.L.H. Hemelvaart (18 - 24 mei) enkele betonplaten op de Havenlaan N724 in Tessenderlo. Ter hoogte van de spoorweg zal de weg een week worden afgesloten in beide richtingen. Een omleiding voor doorgaand verkeer tussen de twee rotondes van de Havenlaan wordt voorzien via Kanaalweg, Transportstraat en Industrieweg.
  Lees meer