Nieuws

 1. Werken fietspad Hechtel-Eksel uitgesteld

  25 mei 2020

  De werken aan het fietspad worden tot nader order uitgesteld.
  Lees meer
 2. Omgevingswerken COR

  19 mei 2020

  Maandag 18 mei gingen de omgevingswerken aan de COR van start. Dit betekent dat: • Vanaf 25 mei de buurtweg tussen het Kerkplein en de Harpstraat niet meer toegankelijk zal zijn. • Vanaf begin juni zal ook de verbinding tussen het Kerkplein en de achterzijde van de school afgesloten worden.
  Lees meer
 3. E313 renovatie Beringen: start werkzaamheden in zicht

  19 mei 2020

  Lees meer
 4. werken fietspad Koersel – Hechtel

  19 mei 2020

  De werken aan het fietspad starten maandag 25 mei en duren één week. Het fietspad zal aan beide zijden volledig afgesloten worden. Er is geen omleiding voorzien.
  Lees meer
 5. Havenlaan onderbroken voor betonherstelling ter hoogte van de spoorweg

  14 mei 2020

  Het Agentschap Wegen en Verkeer vervangt in de week van O.L.H. Hemelvaart (18 - 24 mei) enkele betonplaten op de Havenlaan N724 in Tessenderlo. Ter hoogte van de spoorweg zal de weg een week worden afgesloten in beide richtingen. Een omleiding voor doorgaand verkeer tussen de twee rotondes van de Havenlaan wordt voorzien via Kanaalweg, Transportstraat en Industrieweg.
  Lees meer
 6. Werf Bleyckpark

  7 mei 2020

  De aannemer van de werf Bleyckpark aan de Blijkstraat heeft een vergunning voor het storten van beton en polieren van de vloeren op de werf. Hierdoor kan er geluidsoverlast zijn in de omgeving.
  Lees meer
 7. Graaf van Loonstraat 8 mei afgesloten voor verkeer

  7 mei 2020

  Vrijdag 8 mei zal de Graaf van Loonstraat volledig worden afgesloten voor verkeer. De aannemer in opdracht van De Watergroep zal een doorsteek in de weg maken voor het plaatsen van een nieuwe waterleiding. Volgens huidige inschatting zal de weg tussen 7.00 en 16.00 uur afgesloten zijn. Hierna kan de weg terug open.
  Lees meer
 8. Stad Beringen genomineerd voor de Publica Awards 2020

  4 mei 2020

  Lees meer
 9. Auto maakt plaats voor fietssnelweg in Beringen

  4 mei 2020

  In Beringen legde de provincie Limburg zo’n 420 meter fietssnelweg aan langs het Albertkanaal. Tussen de brug van Tervant (ter hoogte van de Zandhoefstraat) en de kanaalbrug (aan de Kolenhaven) kunnen fietsers zich nu veilig verplaatsen over een breed fietspad dat volledig gescheiden is van het autoverkeer.
  Lees meer
 10. Heropstart werf Sportlaan

  22 april 2020

  Omwille van de coronamaatregelen werden de wegenwerken door Fluvius stopgezet. Daardoor werden ook de werken in de Sportlaan stilgelegd. Aannemer Hermans startte gisteren de werken in de Sportlaan opnieuw op. Door de toepassing van de coronamaatregelen zal het werk anders georganiseerd moeten worden en het rendement lager liggen. De aannemer zal eerst de bermen en de inritten afwerken en verder gaan met de werken om de volledige wegenis te voltooien.
  Lees meer