Nieuws

 1. Kijkdag Lutgart 16 maart

  18 maart 2019

  Zaterdag 16 maart was er een kijkdag voor geĂŻnteresseerden op Lutgart.
  Lees meer
 2. Slim door Beringen!

  5 maart 2019

  Openbare werken zijn een noodzakelijk kwaad om ervoor te zorgen dat de wegen, waterlopen, rioleringen, fietspaden… in onze stad in optimale conditie blijven. Dat dit gepaard gaat met tijdelijk ongemakken is een feit. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, vind je via www.beringen.be/wegen up-to-date informatie over de voornaamste wegenwerken en de eventuele omleidingen die van toepassing zijn. Wil je een globaal zicht hebben op alle wegenwerken in en rond Beringen (inclusief werken in opdracht van andere instanties): www.wegenenverkeer.be
  Lees meer
 3. Update werken collegesite

  22 februari 2019

  Nieuwsgierig naar de werken aan de collegesite? Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor de aanleg van parkeerbakken. Klik hier voor het filmpje.
  Lees meer
 4. Start openbaar onderzoek kolenwasserij.

  19 februari 2019

  Start openbaar onderzoek over de gedeeltelijke opheffing van de bescherming van de kolenwasserij. Hoorzitting wil burgers informeren en betrekken.
  Lees meer
 5. Parking achter bib gesloten

  11 februari 2019

  De parking tussen de achterkant van de bib en de achterkant van de kerk in Beringen is vanaf nu afgesloten. Zo kunnen de uitbreidingswerken aan de bib beginnen.
  Lees meer
 6. Nieuwe Finse looppiste aan Corsala

  7 februari 2019

  Lees meer
 7. Nieuw skatepark in Beringen!

  31 januari 2019

  Dit park komt te liggen op Bogaersveld, naast de sporthal en de scholencampus. Opening van het park is gepland kort na de zomer.
  Lees meer
 8. timelapse collegesite december

  17 januari 2019

  De werken aan het nieuwe stadhuis zijn nog steeds volop bezig, zelfs in de winter. In dit timelapse filmpje zie je nog enkele afbraakwerken en de graafwerken voor de parkeerbakken.
  Lees meer
 9. Overeenkomst beheer site Sinte-Lutgart

  20 december 2018

  Op de gemeenteraad van 17 december werd een overeenkomst gesloten met de bvba Interim Vastgoedbeheer als tijdelijk beheerder van de gebouwen op de site van Sinte-Lutgart.
  Lees meer
 10. 29 november 2018

  Aardstaal is een groot paalvormig sculptuur dat als een gigantisch grondstaal verrijst uit de bodem van Paal.  
  Lees meer