Aanleg betonnen middenstrook op Paalsesteenweg

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt in Beringen vrijdagnacht het wegdek van de Paalsesteenweg aan de kant van het centrum. Dit tussen het kruispunt met de Kasteletsingel (N72) en het verhoogd kruispunt met de Heemstraat. Het gaat om een zone van ongeveer 200 meter. De werfzone is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tijdens de werken. Zaterdagvoormiddag zijn ze klaar.

Tijdens deze werkzaamheden zal de aannemer het asfalt over de volledige wegbreedte vernieuwen. Hij zal het huidige wegdek affrezen, het vervolgens in asfalt heraanleggen en nieuwe markeringen aanbrengen. Deze vernieuwingen zorgen voor een verhoogde veiligheid en meer rijcomfort voor de weggebruiker. De uitvoering van deze werken is momenteel voorzien van vrijdag 28 mei om 20.00 uur tot zaterdagvoormiddag 29 mei 2020. 

Om de verkeershinder te beperken, wordt er ‘s avonds en ‘s nachts gewerkt. De werfzone zal tijdens de werken worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er wordt een lokale omleiding aangegeven. Fietsers en voetgangers zullen geen hinder ondervinden van deze werken.

Aanleg betonnen middenstrook op Paalsesteenweg

Comments