Vernieuwde E313 aan complex Beringen zaterdagochtend in gebruik

Na goed vier maanden zal AWV eind deze week de renovatiewerken aan de E313 ter hoogte van het op- en afrittencomplex 26 Beringen afronden. De snelweg en het complex zullen dan opnieuw vlot toegankelijk zijn. De E313 wordt in twee fases vrijgegeven, van donderdagavond 10 september tot zaterdagochtend 12 september. De aannemer voert ’s nachts de laatste afwerkingen uit en plaatst de definitieve belijning op de snelweg en de op- en afritten.

Werken E313

De op- en afritten van het complex Beringen zullen tijdelijk nog in beide richtingen worden afgesloten. In dat geval is de ondertussen gekende omleiding via de Industrieweg van kracht.
  • Op donderdag 10 september vanaf 20 uur start AWV met het stapsgewijs aanpassen en vrijgeven van de snelweg in de richting van Hasselt. Ook de afrit richting Hasselt zal dan opnieuw opengaan. De oprit richting Hasselt wordt die nacht nog tijdelijk afgesloten van 22 uur tot uiterlijk 4 uur.
  • Vrijdag 11 september vanaf 20 uur passen we dezelfde werkwijze toe voor de rijstroken richting Antwerpen. De op- en afrit richting Antwerpen worden nog afgesloten, vanaf vrijdag 11 september om 23 uur tot zaterdag 12 september 6 uur ’s morgens.

Comments